Ledige arealer akkurat nå

Modell av bygg

I Kjøita Park har vi lokaler som passer til de fleste virksomheter. Det er mulig å leie alt fra enkeltkontorer og åpne landskap til butikklokaler og showroom.

Kontorfellesskap i toppetasjen med egne terrasser

Etasje: 4. etasje, Kjøita 17   |   Areal: Enkeltkontorer fra 6-24 kvm
Kontorfellesskap med åpne landskap, cellekontorer og felles møterom. Egen terrasse med utsikt mot kanalen, Secret Garden og kvadraturen.

Vi har også noen enkeltkontorer i Kjøita 19, 2. etasje.

Fine lokaler med cellekontorer

Etasje: 3. etg, Kjøita 17   |   Areal: ca. 100 kvm
4 enkle og 1 dobbelt cellekontor. Ypperlig for konsulentbedrifter eller bedrifter innen helse og velvære der de ansatte har behov for egne kontorer. Kontorene ligger også nær Kjøita Parks felles møterom som kan disponeres uten ekstra kostnad.

Stor etasje med åpne landskap og cellekontorer

Etasje: 4. etasje, Kjøita 25   |   Areal: 750 kvm
Dette lokalet er stort og luftig og har plass til mange. Tidligere leietakere har vært Ventelo og NOV. Det er gangbroer over til Kjøita 21, og derfra over til Kjøita 17 og 19, slik at det på en enkel måte er mulig å utvide på samme plan. Pr. i dag er ca. halve 4. etasje i Kjøita 21 også ledig.

Toppetasje i Kjøita 21

Etasje: 4. etasje, Kjøita 21   |   Areal: 400
I denne etasjen er det for det meste åpent landskap. Det er forbundet med 4. etasje i Kjøita 17 og med 4. etasje i Kjøita 25. Det vil si at det til sammen er mulig å leie et stort areal på ett plan, hvis man kombinerer det som er ledig i de tre byggene som ligger ved siden av hverandre.

Lokale med flott profileringsmulighet

Etasje: 1. etasje   |   Areal: ca. 100 kvm
Dette lokalet ligger på gateplan med flott profileringsmulighet og like ved gjesteparkeringen.